HD error on Win7 startup with old and newly imaged HD, board issue?

Zipeh

Distinguished
Jan 17, 2012
2
0
18,510
0
Lenovo T410 with Win7 64.

When i log into Windown i get a "Windows detected a hard disk problem" backup your stuff pop up. So i replaced the HD, imaged it and i log in and get the same error.

Does that point to it being a board issue? and is there any way of fixing it other than replacing the board? :)

I guess it could be two bad drives.. but it seems unlikely. I dont have another laptop to test with right now .. could make that happen though.

Ran chkdsk and sfc /scannow .. came back clean.

advice ?
 

ss202sl

Honorable
May 23, 2012
758
0
11,960
109
" i replaced the HD, imaged it and i log in and get the same error. "
If you image a system with problems (like file corruption) - you end up with the same issues on the new drive. It may be time to do a backup, and then wipe and reload the OS.

Since you have 2 disks with the same information(image), you could just wipe reload one, and see if the error clears up. - That way youy'd retain the original data.
 

Zipeh

Distinguished
Jan 17, 2012
2
0
18,510
0
I took a HD out of a pile we have here and imaged it through the network (PXE) .. so its as fresh and new as i can make it. Error showed up first time i logged in after imaging.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Stoose Laptop Tech Support 1
hmdn Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 1
SnackinMcCracken Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 3
T Laptop Tech Support 1
I Laptop Tech Support 1
O Laptop Tech Support 6
Z Laptop Tech Support 3
C Laptop Tech Support 5
M Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 16
D Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 2
S Laptop Tech Support 2
P Laptop Tech Support 14
V Laptop Tech Support 2
B Laptop Tech Support 4
bambiboom Laptop Tech Support 5
P Laptop Tech Support 2

ASK THE COMMUNITY