HDMI problem with the sound on the plasma tv

HDMI22

Distinguished
Feb 26, 2009
2
0
18,510
0
I hooked up my new HDMI cable to my cable box to my plasma tv. Now I don't have any sound. I have audio componets hooked up and it still doesn't work..

I need HELP!
 
Did you have an old HDMI cable? If not then if you are getting no sound at all (tv or audio system) then there may be a problem with the cable box. Try rebooting it. If you are getting sound on the tv but not on your audio system the cable box may be routing the audio only through the HDMI and not via digital output. You may be able to adjust this in the cable box menu. The analog stereo outputs usually work at all times.
 

HDMI22

Distinguished
Feb 26, 2009
2
0
18,510
0
I didn't have an HDMI before. I did try to adjust the TV and Cable menu and nothing. I'm going to try having the TV off when installing the HDMI cable. Thanks for your reply.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
B Streaming Video & TVs 12
kami2k Streaming Video & TVs 1
J Streaming Video & TVs 6
J Streaming Video & TVs 2
B Streaming Video & TVs 1
D Streaming Video & TVs 2
V Streaming Video & TVs 2
Z Streaming Video & TVs 1
M Streaming Video & TVs 1
C Streaming Video & TVs 1
B Streaming Video & TVs 2
F Streaming Video & TVs 1
L Streaming Video & TVs 2
W Streaming Video & TVs 2
T Streaming Video & TVs 1
A Streaming Video & TVs 1
stavrosmast Streaming Video & TVs 2
S Streaming Video & TVs 3
A Streaming Video & TVs 1
C Streaming Video & TVs 1

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS