I have an x96 android box it's showning having connected to wifi yet will not stream any suggestions please

Barty1884

Admirable
Moderator
Just a suggestion.... I have similar issues with my Nexus Player and generic Android box from time to time.

The first attempt should be a reboot of your android box & your router.

If that doesn't fix it, try:
Under networking, select "manual" for your IP and enter in set some numbers in there (basically anything that'll allow you to proceed), then switch back to "static". Works for me as/when required.

 

Barty1884

Admirable
Moderator
Just a suggestion.... I have similar issues with my Nexus Player and generic Android box from time to time.

The first attempt should be a reboot of your android box & your router.

If that doesn't fix it, try:
Under networking, select "manual" for your IP and enter in set some numbers in there (basically anything that'll allow you to proceed), then switch back to "static". Works for me as/when required.

 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
E Streaming Video & TVs 1
darkkamikaz Streaming Video & TVs 0
The Perfect Stranger Streaming Video & TVs 2
ddk0014 Streaming Video & TVs 1
andymbarn Streaming Video & TVs 0
K Streaming Video & TVs 10
jetpacksam Streaming Video & TVs 0
F Streaming Video & TVs 4
M Streaming Video & TVs 2
W Streaming Video & TVs 1
A Streaming Video & TVs 2
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
R Streaming Video & TVs 0
H Streaming Video & TVs 1
E Streaming Video & TVs 1
A Streaming Video & TVs 1
M Streaming Video & TVs 1
exfileme Streaming Video & TVs 18

ASK THE COMMUNITY