Laptop can't find network adapter after clean windows 7 install

Snorlord

Honorable
Nov 18, 2012
3
0
10,510
0
Hey,

I upgraded my laptop yesterday with a new ssd and after a clean windows 7 install it can't detect the wlan adapter.
What I have already done:
- Reinstalled 3 different versions of atheros wlan drivers
- Reinstalled windows 7 again...
- screwed my laptop back open to check if there was a network card in the area... (nope)

Please help me,

thanks in advance.

Ps. I have n56v laptop and an atheros wlan adapter
 

Snorlord

Honorable
Nov 18, 2012
3
0
10,510
0


I have, sadly they didn't work for me. It gives an error message at the installation that I have to put in my network adapter. I have considered that it might be an hardware error. But I didn't touch it while installing the ssd. So I doubt thats the issue. I did use a normal w7 edition that didn't came with the laptop. But its also home premium x64.
 

danny2000

Distinguished
Sep 14, 2010
196
0
18,660
17
I would also first, install the "Chipset" driver from the link that I provided.

Another basic thing, are you sure that you have the wireless switch turned-on on the laptop?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
saintmidas Laptop General Discussion 0
shashume Laptop General Discussion 1
S Laptop General Discussion 2
5hadowking115 Laptop General Discussion 1
S Laptop General Discussion 3
H Laptop General Discussion 1
ffomar Laptop General Discussion 1
T Laptop General Discussion 1
T Laptop General Discussion 1
O Laptop General Discussion 2
C Laptop General Discussion 3
S Laptop General Discussion 1
A Laptop General Discussion 2
P Laptop General Discussion 1
R Laptop General Discussion 1
C Laptop General Discussion 1
W Laptop General Discussion 2
M Laptop General Discussion 8
K Laptop General Discussion 10
sweenytodd Laptop General Discussion 2

ASK THE COMMUNITY