LC-60LE644U problem when plugged in

jordanbuechler91

Prominent
Dec 14, 2017
2
0
510
0
My sharp Aquos smart tv turns itself on a few seconds after i plug it in. It then shows the sharp logo, after that it goes black and responds to nothing. remote or buttons on tv do nothing

Did try to reset with holding the volume down and power button on tv, does nothing

also the netflix app stopped working before this started. i then got it to work by deleting and reapplying, then the tv went black and started the problem
 

jordanbuechler91

Prominent
Dec 14, 2017
2
0
510
0
I'm going to replace the t-con board. I found one for 10 dollars on ebay. The TV technician on justanswer.com said if it doesnt fix the problem it might be the FRC board. I will keep you posted on what fixes the problem or not.
 

powerranger262

Prominent
Jan 26, 2018
1
0
510
0


Did you ever get it figured out. Was it the t con?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
dclxvi13 Laptop Tech Support 0
bsea Laptop Tech Support 1
JLMU Laptop Tech Support 1
B Laptop Tech Support 5
C Laptop Tech Support 1
Q Laptop Tech Support 0
JarekD Laptop Tech Support 3
Sanbutikan Laptop Tech Support 2
H Laptop Tech Support 4
B Laptop Tech Support 0
S Laptop Tech Support 0
badwwolfe Laptop Tech Support 0
K Laptop Tech Support 0
ohxtrx Laptop Tech Support 0
S Laptop Tech Support 2
X Laptop Tech Support 0
SonicSantoro Laptop Tech Support 10
J Laptop Tech Support 4
Luieka224 Laptop Tech Support 0
R Laptop Tech Support 3

ASK THE COMMUNITY