Problem getting TV signal after viewing Netflix

Phil_47

Prominent
May 1, 2017
1
0
510
0
I am getting the notorious 'No signal' message on my Sony TV. This occurs after I have viewed a TV show, followed by watching a Netflix movie and then reverting to a TV show. I have to turn-off all components in my system, then select TV, then it all works fine.
Besides the Sony TV, my system includes a Sony Blu-Ray player, a Denon Audio-Video tuner, a Sirius xm reference tuner, and the XFinity dvr. It is controlled from a Logitech Harmony Elite remote.
Note that I can go from Netflix to tv show to Netflix, but not back to Tv show from Netflix. The wireless signal is 'Very Strong', both on 2G and 5G. It seems that some component cannot handle transfer from wireless mode (Netflix) to cable mode (Xfinity).
The software on the dvd player is current.
Can someone throw some light on this behaviour?
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
kami2k Streaming Video & TVs 1
X Streaming Video & TVs 2
GregIvins Streaming Video & TVs 4
M Streaming Video & TVs 4
Hollonidas Streaming Video & TVs 1
A Streaming Video & TVs 2
D Streaming Video & TVs 1
E Streaming Video & TVs 2
D Streaming Video & TVs 1
L Streaming Video & TVs 1
D Streaming Video & TVs 1
P Streaming Video & TVs 1
K Streaming Video & TVs 2
A Streaming Video & TVs 2
E Streaming Video & TVs 3
D Streaming Video & TVs 1
T Streaming Video & TVs 2
A Streaming Video & TVs 1
R Streaming Video & TVs 1
G Streaming Video & TVs 1

ASK THE COMMUNITY