Reassembled Satellite L300-1DN, now blank screen and no hard drive lights

Gavin Read

Honorable
May 27, 2013
2
0
10,510
0
I have just been restoring a Satellite L300-1DN laptop for someone which has 2 main issues -

1) It was filthy inside
2) It instantly asks for BIOS password upon boot of which is unknown and the standard "Toshiba" does not work, therefore I believe that the BIOS will need to be reset.

I have disassembled it and cleaned it all out and reassembled it again back to how it was. However when I now switch it on although the power and battery lights come on and the fan is working, there is no display nor is there any activity from the hard drive or its lights.

Any thoughts as to the cause of this?

Thanks
 

Gavin Read

Honorable
May 27, 2013
2
0
10,510
0


Unfortunately thats the problem, upon boot the screen is blank although you can hear the components working such as the dvd drive reading a disc if one is inserted.

There is no display on an external monitor either.

Thanks
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
C Laptop Tech Support 2
MadFromTech Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 5
F Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
Q Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 6
T Laptop Tech Support 3
D Laptop Tech Support 1
N Laptop Tech Support 1
B Laptop Tech Support 7
D Laptop Tech Support 3
I Laptop Tech Support 18
N Laptop Tech Support 9
D Laptop Tech Support 1
Spacebit Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 1
jsphdickens Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY