Replaced the power board in emachines e627 and lites don't work

ahorkman

Honorable
Mar 13, 2013
2
0
10,510
0
I replaced the power board in an emachines e627 and now the power light etc no longer come on. The laptop works and is useable but I really would like the lights to work. Also, the latch that holds the ribbon to the power board is broken. Any help is appreciated. :??:
 

ahorkman

Honorable
Mar 13, 2013
2
0
10,510
0
Thank you hang-the-9. just check the cables and they are all hooked up properly. can it be that I screwed the screws too tight? I did buy the power board on ebay...could it be bad? I am just confused.
 

hang-the-9

Titan
Moderator


If it's working, it is not "bad" but could be faulty in the fact that no lights to on. Was it used off ebay? If it was, that is probably the reason for the issues you see.
 

anglo

Estimable
Feb 27, 2015
2
0
4,510
0
've had labtop 'EMACHINE E627' The sceen went black after I had use it..I thought maybe the 'SLEEP SETTINGS' broke on my labtop. The labtop would power on with sound of the fan going, but just a 'Black sceen' WHAT CAN I DO? YOUR HELP? later I plug my 'mp3 into the 'usb ports' and it works the sceen turn on! cazy but what does this mean??
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
W Laptop General Discussion 3
S Laptop General Discussion 1
Cornel257 Laptop General Discussion 0
R Laptop General Discussion 3
T Laptop General Discussion 1
P Laptop General Discussion 1
K Laptop General Discussion 1
raptormoonx Laptop General Discussion 4
D Laptop General Discussion 1
K Laptop General Discussion 1
D Laptop General Discussion 1
B Laptop General Discussion 1
A Laptop General Discussion 0
TechnoD Laptop General Discussion 5
A Laptop General Discussion 5
A Laptop General Discussion 5
A Laptop General Discussion 9
G Laptop General Discussion 2
C Laptop General Discussion 4
J Laptop General Discussion 2

ASK THE COMMUNITY