Sound disappeared on Gateway NV55S

Hi,

Please do try these troubleshooting steps that may help.
- Start by uninstalling/reinstalling the sound card driver.
- Go to Device Manager and uninstall the Realtek sound driver.
- Once uninstalled download and installed the Sound driver from Gateway support site.
- Here's the link: http://global-download.gateway.com/GDFiles/Driver/Audio/Audio_Realtek_6.0.1.6343_W8x64UW8x86U_A.zip?acerid=634862080823238043&Step1=NOTEBOOK&Step2=NV%20SERIES&Step3=NV55S&OS=ALL&LC=en&BC=GATEWAY&SC=PA_6G
- Reboot your laptop once the latest driver has been installed.
- After the reboot do test it again and see if the same problem will persist or not.
- Your last option would be to reinstall Windows if all these will not work.
- Here's how: http://www.isunshare.com/blog/restore-gateway-laptop-to-factory-default-settings-without-cd/
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Laptop Tech Support 0
Shrey30 Laptop Tech Support 0
C Laptop Tech Support 5
G Laptop Tech Support 2
miketheknight2016 Laptop Tech Support 1
abraracs Laptop Tech Support 5
J Laptop Tech Support 1
deadboy619 Laptop Tech Support 2
L Laptop Tech Support 1
Simo Erberg Laptop Tech Support 4
S Laptop Tech Support 2
Roshan35 Laptop Tech Support 0
D Laptop Tech Support 1
dclxvi13 Laptop Tech Support 2
Nbghserd Laptop Tech Support 1
Raj Negi Laptop Tech Support 0
JarekD Laptop Tech Support 3
T Laptop Tech Support 2
dragonorb13 Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 2

ASK THE COMMUNITY