• Check out all the best Amazon Prime Day deals 2021 here!

USB controller flagged in Device Manager

Warpspasm

Distinguished
May 28, 2003
12
0
18,560
0
I just noticed that when I go into the Device Manager of Windows XP Pro, my Other Devices has a question mark on it. If I open it I see a question mark on RAID Controller and Universal Serial Bus Controller. I'm not using RAID, but as far as I can tell, my USB is working fine. If I go a bit deeper it says the drivers aren't installed for the USB device and it gives me the option to reinstall them. Which sadly to say I can't figure out how to do. Where the heck are they on the Windows XP Pro disk? Do I even need to do that?

Here's the pertinent info on my homebuilt system:
Antec 1080 case
ASUS P4P800 Deluxe mobo
Intel 2.8 gig 800 fsb

I have the front USB ports active on my Antec case and they seem to be working when I plug my camera into it. I'm also using a back USB port for my IPAQ cradle. I have the Firewire port on front of the case activated too, but I don't own any Firewire products so I don't know it's working or not.

Any ideas on what gives? Does it need to be fixed?

Thanks.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
H Apps General Discussion 1
J Apps General Discussion 1
L Apps General Discussion 4
Mrs Nadeem Apps General Discussion 1
K Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 8
H Apps General Discussion 2
M Apps General Discussion 5
R Apps General Discussion 1
R Apps General Discussion 5
A Apps General Discussion 1
H Apps General Discussion 3
G Apps General Discussion 5
A Apps General Discussion 4
henrytcasey Apps General Discussion 2
Mike Andronico Apps General Discussion 15
M Apps General Discussion 3
A Apps General Discussion 2
Warpspasm Apps General Discussion 7

ASK THE COMMUNITY