Solved! Wireless mouse freezes POST sequence

This Guy

Distinguished
Aug 7, 2010
1
0
18,510
0
I have a Logitech V550 Nano which is causing a HP Pavilion DV6 (AMD p920 quad core, W7HP) to freeze on HP's POST logo. The problem only occurs when the receiver is inserted before or durring POST. The mouse works fine otherwise.

Has anyone experienced something similar or have any idea how I fix it?

I'm assuming this is a clash between a new chipset and an older receiver.


Edit: Solved, disabled USB Legacy Devices. Still weird. I don't get this problem with other USB wireless/wired mice.
 

buwish

Splendid
Moderator
It probably has something to do with the "newer" chipset required to run the quad core AMD mobile chips, as they are a fairly recent chip. If it becomes a problem again, I'd recommend waiting a bit to see if AMD releases a chipset update.
 

buwish

Splendid
Moderator
It probably has something to do with the "newer" chipset required to run the quad core AMD mobile chips, as they are a fairly recent chip. If it becomes a problem again, I'd recommend waiting a bit to see if AMD releases a chipset update.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
P Laptop Tech Support 3
C Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 5
A Laptop Tech Support 2
T Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 4
G Laptop Tech Support 2
S Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 1
Z Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 0
T Laptop Tech Support 2
T Laptop Tech Support 1
F Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 1
Y Laptop Tech Support 3
J Laptop Tech Support 2
D Laptop Tech Support 2

ASK THE COMMUNITY