Asus Aptio Utility Setup

GabrielCabria

Commendable
Nov 5, 2016
1
0
1,510
0
Help! My laptop from Asus, the tp300l, is now stuck on the aptio utility setup screen and I cant exit! It has Windows 10 and its not that old. I think it could be a hardware problem like the HDD or something... I researched but most of the solutions dont work. Could anyone help me? Please, im desperate!
 

alth0triplemadang

Estimable
Feb 4, 2015
62
0
4,610
13
It's a common problem with AMI Aptio UEFI BIOS on tablet.
I also faced same issues that happens to you, I fixed it by pressing the power button until the tablet switched off and rebooting it.

My tablet is an Acer one 10 S1001 and it has same Aptio UEFI that ASUS TP300l have.
 

alth0triplemadang

Estimable
Feb 4, 2015
62
0
4,610
13
It's a common problem with AMI Aptio UEFI BIOS on tablet.
I also faced same issues that happens to you, I fixed it by pressing the power button until the tablet switched off and rebooting it.

My tablet is an Acer one 10 S1001 and it has same Aptio UEFI that ASUS TP300l have.
 
Apr 27, 2018
3
0
10
0
Might not be a HDD problem...experiencing the same...
1. Disable secure boot control and save and exit it
2. Go to the Boot, enable Launch CSM, and enable Launch PXE OpROM..
After go to Advanced and tryta change IVT to disabled...it worked for me
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
abuldx39 Laptop General Discussion 7
Alan Smithee 110011 Laptop General Discussion 0
R Laptop General Discussion 0
A Laptop General Discussion 1
T Laptop General Discussion 0
S Laptop General Discussion 2
B Laptop General Discussion 2
C Laptop General Discussion 1
S Laptop General Discussion 4
B Laptop General Discussion 1
X Laptop General Discussion 4
P Laptop General Discussion 3
P Laptop General Discussion 15
P Laptop General Discussion 2
S Laptop General Discussion 3
J Laptop General Discussion 4
S Laptop General Discussion 5
G Laptop General Discussion 8
G Laptop General Discussion 5
G Laptop General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY