ASUS EEE 1005HAB PC Startup Repair Failure

navyboy887

Honorable
Oct 31, 2012
2
0
10,510
0
This evening I was testing out an install of Android Jelly Bean that was installed to my SD Card. Since the EEE PC version of Android doesn't have a shutdown option, I had to hard shut down the system. When I started the machine again, it told me to launch startup repair. I did, and it found the solution quickly but was stuck on "repairing" for a very long time. It eventually told me that it failed to repair, but then booted perfectly back into Windows 7 Home Premium 32-Bit (no errors at all).

My current specs:

Intel Atom N270 @ 1.6GHz
2GB RAM
160GB Hitachi Hard Drive
Windows 7 Home Premium 32-Bit

I need to know if this is an issue with the hard drive or if its just Windows being stupid.
 

ratedk

Distinguished
Mar 31, 2011
342
0
19,310
55
If all is normal after a proper shutdown/restart, I'd chalk it up to windows being stupid.
If you notice anything oddly slow or not right, you may want to check the hard drives SMART status, or run chkdsk /r

 

navyboy887

Honorable
Oct 31, 2012
2
0
10,510
0


Thanks a lot, I'm going to run chkdsk now. It's actually been acting very past for the past couple of days so I will see what happens.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
A Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 0
gabriel.nicolae313 Laptop Tech Support 1
Beunhaas13 Laptop Tech Support 1
cames Laptop Tech Support 0
C Laptop Tech Support 2
A Laptop Tech Support 5
doantientai94 Laptop Tech Support 3
Edu2k Laptop Tech Support 5
Matiyo Laptop Tech Support 0
Toastbyte Laptop Tech Support 1
rkj94 Laptop Tech Support 0
E Laptop Tech Support 8
D Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 2
L Laptop Tech Support 1
X Laptop Tech Support 0
W Laptop Tech Support 1
I Laptop Tech Support 3

ASK THE COMMUNITY