Chrome audio out of sync with every video

dirtbikeguy55

Honorable
Jan 9, 2014
3
0
10,520
1
I have noticed that when watching any video in Google Chrome, the audio gradually goes out of sync. Usually refreshing fixes the issue but only for about a minute to 30 seconds and then it is out of sync again. YouTube and Netflix take a little longer, but Twitch is out of sync within a minute or two of me clicking on the stream. I have tried reinstalling chrome, resetting my chrome cache and even reinstalled my audio drivers but I cant figure this out.
 

dirtbikeguy55

Honorable
Jan 9, 2014
3
0
10,520
1


Oh ok thanks for the reply and man that sucks it makes watching videos a chore. Oh well.
 
Feb 23, 2018
2
0
10
0
I've had this issue for a couple years, and done ALL sorts of browser "fixes". None worked. Until today. Updated my BIOS ... for me, using Dell's support, they auto-detected my PC, and updated from original BIOS.

I always allow the normal updates to my computer, but I guess these types aren't automatic(?).

All video issues are gone. Streaming smooth, and no more audio lag!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Apps General Discussion 0
curtisboucher Apps General Discussion 1
N Apps General Discussion 2
D Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 4
I Apps General Discussion 0
O Apps General Discussion 2
H Apps General Discussion 0
R Apps General Discussion 1
1 Apps General Discussion 0
N Apps General Discussion 8
D Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 0
E Apps General Discussion 10
J Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 0
D Apps General Discussion 7
G Apps General Discussion 2
P Apps General Discussion 1
clintox Apps General Discussion 3

Similar threads


ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS