Compaq Presario CQ41-203TX stucks at boot screen after modded bios setting change

mani-rai

Estimable
Aug 28, 2015
2
0
4,510
0
Hello,

I have a Compq Presario CQ41-203TX with inysdeH20 version F.0F bios. I installed modded bios found in bios-mods.com for advanced setting. And carelessly configured wrong hardware configuration. Now my laptop stucks in boot screen. If I try to enter my bios, only blank screen appears. I also tried jumper reset, unplugging and plugging CMOS battery but no improvement. I guess modded bios can't be reset. Is there any solution for this problem. I am guessing I converted my laptop to just a piece of crap. Any suggestions for this?

Thanks
 

mani-rai

Estimable
Aug 28, 2015
2
0
4,510
0
Thanks viveknayyar007 for you quick reply. But I can't go anywhere. Neither I can access bios nor the boot menu. Access those feature just gives me a black screen. I changed Harddisk Controller from AHCI to Something else in bios causing me this problem.
 

viveknayyar007

Honorable
Apr 25, 2013
1,003
0
12,210
133


Hello again mani-rai

Although unlikely, hard resetting the laptop may help a bit. To hard reset:

> Pull its battery out.

> Disconnect the power adapter.

> Press and hold down the Power button for around 45-60 seconds.

> Release the Power button.

> Put the battery back in and then try entering the BIOS.

Hope this helps. :)
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
B Laptop Tech Support 3
K Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 2
A Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 4
J Laptop Tech Support 11
D Laptop Tech Support 3
S Laptop Tech Support 3
P Laptop Tech Support 1
P Laptop Tech Support 2
J Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
V Laptop Tech Support 1
P Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 2
S Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 4
I Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY