Corsair Vengeance 1400 mic problems

cyrusdobbs

Honorable
Nov 12, 2012
3
0
10,510
0
Mic worked fine for the first 2 months of use but I plugged the headset in today and the mic won't pick up sound. MSI realtek pics up the mic and assigns it as a microphone but skype will not pick up the sound when I check if it is in settings (won't work on any other application either). Is there anything I can do? Unsure if its a hardware fault or just a fiddly setting somewhere? Just changed over night I think.

Amazon says I cannot have a return on it due to it being over 30 days since purchase but can I do anything if it is faulty?

Thanks, Cyrus :)
 

justcallmetom13

Estimable
Mar 17, 2014
105
0
4,760
38
Try this!

Go to bottom right -> Right-click on speaker icon and click on recording devices -> Locate your headset's mic and select it -> Click on "Set as default"

If it doesn't work then it is probably a lemon.

Good luck!
 

justcallmetom13

Estimable
Mar 17, 2014
105
0
4,760
38
Try this!

Go to bottom right -> Right-click on speaker icon and click on recording devices -> Locate your headset's mic and select it -> Click on "Set as default"

If it doesn't work then it is probably a lemon.

Good luck!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Z Audio 2
M Audio 1
S Audio 3
O Audio 2
C Audio 1
S Audio 1
O Audio 3
S Audio 5
Lan2u Audio 2
C Audio 1
L Audio 3
M Audio 1
Mr Aceman Audio 1
V Audio 5
B Audio 1
A Audio 9
T Audio 3
L Audio 1
InfinityBlaze Audio 2
olivierhacking Audio 1

ASK THE COMMUNITY

TRENDING THREADS