Denon AVX 3000 running home theatre dropping out picture every 17 minutes.

kacoghlan

Prominent
Dec 8, 2017
2
0
510
0
Every 17 minutes exactly running our Blueray or DVD player through our Denon AVX 3000 the blueray or DVD player turn themselves off. I have tried different TVs, changed HDMI leads, & changed power boards,
Once it turns off you can turn it straight back on & it runs for another 17 minutes before it does it again.
I use the CD player through the Denon & it works perfectly.
Please help it’s driving me mad!!
 
When you say turn themselves off you mean no lights at all on the players rather than just no picture or sound but they still seem to be playing?
Assuming that the DVD and BD players are connected to the receiver with HDMI you can check the receiver and player menus to see if there is a place to turn off CEC. That might help.
 

kacoghlan

Prominent
Dec 8, 2017
2
0
510
0
The Denon amp remains on, but the Blueray or DVD turn off. Although today I’ve have played both the Blueray & DVD straight into the tv, disconnecting the amp & they have worked perfectly. Which confirms an amp problem I’m guessing?? It’s only 3 years old and doesn’t have lots of use, so I’m not impressed.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
H Audio 1
Filipe A Audio 2
J Audio 1
R Audio 0
D Audio 0
S Audio 2
Srini Raju Audio 2
O Audio 2
S Audio 0
H Audio 3
FRANCESCO1974 Audio 1
A Audio 0
Nmbeg Audio 1
C Audio 5
C Audio 1
P Audio 2
D Audio 3
D Audio 10
J Audio 10
A Audio 1

ASK THE COMMUNITY