Solved! dust issue switching and feed

Dec 25, 2018
1
0
10
0
Hi guys! I have a 36" smart job... Originally I had a switching issue due to dust and cobwebs. Fixed that with some electronics spray. Now it switches perfect,but now it does not recognize any feed. All I did was pull the back cover off and blow it out.
 

hang-the-9

Titan
Moderator
Back up a bit, so it can switch from input to input but there is no signal on any of them? You had signal before you opened it? I'd say there are more issue snow, nothing much we can do over the internet, you may need to have a repair tech look it over, or replace the system board.
 

hang-the-9

Titan
Moderator
Back up a bit, so it can switch from input to input but there is no signal on any of them? You had signal before you opened it? I'd say there are more issue snow, nothing much we can do over the internet, you may need to have a repair tech look it over, or replace the system board.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
camilleegg Streaming Video & TVs 1
T Streaming Video & TVs 6
K Streaming Video & TVs 1
Mayverse Streaming Video & TVs 2
Kimber_Har Streaming Video & TVs 3
S Streaming Video & TVs 3
T Streaming Video & TVs 1
W Streaming Video & TVs 0
Ryanad98 Streaming Video & TVs 2
V Streaming Video & TVs 1
mrinaldrive1 Streaming Video & TVs 1
4freedomssake Streaming Video & TVs 4
Terriss99 Streaming Video & TVs 2
N Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 1
B Streaming Video & TVs 1
C Streaming Video & TVs 2
P Streaming Video & TVs 2
B Streaming Video & TVs 2
G Streaming Video & TVs 2

ASK THE COMMUNITY