Hotspot connection issue

Feb 24, 2018
1
0
10
0
The first time I logged on to my friends hotspot it worked great. Now when I log on my ZTE Android 7.1.1 says connected with no internet access..I've tried resetting my WiFi , forgetting address and restarting phone. No change..
 
It could be their internet. It could be their hotspot settings.

It could also be that the device was blocked or limited by their carrier/service provider. Many carriers will slow down the data connection and block hotspot usage when you either have used more data than they want, or when you go over you limitation and the service goes down to 2g rather than 3 or 4.
 
It could be their internet. It could be their hotspot settings.

It could also be that the device was blocked or limited by their carrier/service provider. Many carriers will slow down the data connection and block hotspot usage when you either have used more data than they want, or when you go over you limitation and the service goes down to 2g rather than 3 or 4.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
S Android Smartphones 1
M Android Smartphones 0
Merciah Android Smartphones 0
S Android Smartphones 0
K Android Smartphones 3
Pert1888 Android Smartphones 3
Josiah957 Android Smartphones 0
Bluegirl Android Smartphones 1
Pure karma Android Smartphones 1
L Android Smartphones 1
T Android Smartphones 1
E Android Smartphones 1
F Android Smartphones 1
C Android Smartphones 1
T Android Smartphones 1
L Android Smartphones 1
D Android Smartphones 1
bonjourbob Android Smartphones 2
M Android Smartphones 2
P Android Smartphones 1

ASK THE COMMUNITY