HWMonitor not updating new pc parts

Ryebread4

Estimable
May 5, 2014
5
0
4,520
1
I just replaced my mobo and cpu and I opened HWMonitor to check my temps and its showing my old hardware while CPU-Z is showing the right one (Picture showing my system info along side HWMonitor and CPU-Z)

I tried to reinstall HWMonitor but its still showing the old hardware.

https://imgur.com/a/d4I6y34
 

Ryebread4

Estimable
May 5, 2014
5
0
4,520
1
Fixed it. If you click "tools" then "open user folder' and delete the file thats in there named "hwmprow.ini" and than restart hwmonitor it will make a new save of the new hardware
 

Ryebread4

Estimable
May 5, 2014
5
0
4,520
1


I tried to reinstall but didnt work and theres a reload button that didnt do anything either. will look into hwinfo64. I just wanted a program for my temps and ive always used hwmonitor
 

Ryebread4

Estimable
May 5, 2014
5
0
4,520
1
Fixed it. If you click "tools" then "open user folder' and delete the file thats in there named "hwmprow.ini" and than restart hwmonitor it will make a new save of the new hardware
 

Ryebread4

Estimable
May 5, 2014
5
0
4,520
1


Ill probably switch over to hwinfo64. it has alot more and its very neatly made and easy to use. tnx for the recommendation.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
P Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 3
G Apps General Discussion 2
A Apps General Discussion 3
S Apps General Discussion 2
R Apps General Discussion 5
P Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 1
kol12 Apps General Discussion 2
I Apps General Discussion 2
N Apps General Discussion 4
G Apps General Discussion 1
T Apps General Discussion 4
D Apps General Discussion 7
Alyus Apps General Discussion 8
kenng Apps General Discussion 1
Xander314 Apps General Discussion 5
S Apps General Discussion 1
J Apps General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY