No sound on my toshiba satellite A200.

ClaireHamblin

Prominent
Mar 21, 2017
4
0
510
0
I had to have my laptop wiped to factory settings and now I don't have any sound. When it starts up you can hear a click sound coming from the speakers but nothing else. I have done a test of the speakers and it says it is working correctly. I have also checked the drivers and I have the most current driver for my laptop. I am running Vista on it. Please help!!
 

ClaireHamblin

Prominent
Mar 21, 2017
4
0
510
0


I'm running Vista home premium. In the device manager I've got Realtek high definition audio
 

Im Spartacus

Estimable
Mar 25, 2015
339
0
5,210
78
I'm currently using and typing on a Toshiba A200 1YO, it was updated from vista to windows 7 the original driver had issues and was a Realtek high definition audio. After disabling the realtek driver i install driver high definition audio device version 6.1.7600.16385 but this is a Windows 7 not vista. My audio works fine,. do you have same driver., Just delete the driver and reboot is should install correct version.
 

ClaireHamblin

Prominent
Mar 21, 2017
4
0
510
0


 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
B Laptop Tech Support 8
O Laptop Tech Support 2
Scorpo85 Laptop Tech Support 8
C Laptop Tech Support 2
O Laptop Tech Support 2
M Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 8
M Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 1
G Laptop Tech Support 1
K Laptop Tech Support 4
Z Laptop Tech Support 1
H Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 18
M Laptop Tech Support 8
P Laptop Tech Support 1
X Laptop Tech Support 1
W Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 6
G Laptop Tech Support 2

ASK THE COMMUNITY