None of my sources are showing up on OBS but i have everything plugged in the USB ports

jadesabre1

Commendable
May 20, 2016
3
0
1,510
0
when I click add scene its fine then I click add source and I do... but my options are only my Logitech c930 webcam but I have a lot of other things plugged in as well
 

Ralston18

Dignified
Moderator
OBS being "Open Broadcaster Software"? (Full disclosure - I had to google that....)

Anyway "a lot of other things plugged in as well". What about the drivers and configuration settings for those "things"?

What do you see in Device Manager and Playback devices/Recording devices via the speaker icon (lower right screen corner)?

Could be some conflict between the devices, old drivers, buggy application software - who knows.

Can you add more explanation and some details regarding the scope of the setup you are using?
 

jadesabre1

Commendable
May 20, 2016
3
0
1,510
0


 

jadesabre1

Commendable
May 20, 2016
3
0
1,510
0
I have intel core i5 a manageable speed, nothing with the motherboard or desktop should be a problem. I have a Rode USB mic plugged in, an legato HD60 gaming capture device, my keyboard, mouse, and the webcam. Everything is plugged in but when I boot up OBS I can only select the webcam. I might have to configure all of them but its not happening.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
V Apps General Discussion 1
B Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 5
woahwoahwilly Apps General Discussion 1
L Apps General Discussion 1
appletatoes Apps General Discussion 3
E Apps General Discussion 1
Kkody2 Apps General Discussion 5
onlythefreshness Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 4
jamesp33 Apps General Discussion 18
A Apps General Discussion 2
R Apps General Discussion 4
F Apps General Discussion 2
RightHereBro Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 7
A Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 3
B Apps General Discussion 3
I Apps General Discussion 2

ASK THE COMMUNITY