Solved! Toshiba L300 does not send signal to external monitor

Jan 9, 2019
1
0
10
0
Hi, My Toshiba L300 does not send VGA signal to Viewsonic2230w monitor despite it recognises it.
I can see my monitor in Device manager and display settings. I can hear the chimes when connect it but no signal. I uodated viewsonic driver but I only fund it for win7. Monitor works fine with anonthe win 10 laptop. I t appears in display settings but the options such as resolution etc are greyed out. Oh, I am on Win 10. Any idea please?
 

hang-the-9

Titan
Moderator
That is an older laptop, it probably does not have correct video drivers for Windows 10, which is needed for the external video card to work properly.
You don't need any drivers for the monitor, you need them for the video card.
 

hang-the-9

Titan
Moderator
That is an older laptop, it probably does not have correct video drivers for Windows 10, which is needed for the external video card to work properly.
You don't need any drivers for the monitor, you need them for the video card.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
A Laptop General Discussion 1
T Laptop General Discussion 0
I Laptop General Discussion 0
nako2007 Laptop General Discussion 1
XClone.Globe Laptop General Discussion 9
A Laptop General Discussion 1
B Laptop General Discussion 2
C Laptop General Discussion 1
J Laptop General Discussion 5
C.A.I.H Laptop General Discussion 2
allyyoung13 Laptop General Discussion 1
G Laptop General Discussion 0
E Laptop General Discussion 1
Patriciaaa Laptop General Discussion 1
M Laptop General Discussion 1
E Laptop General Discussion 2
KingBigg85 Laptop General Discussion 1
M Laptop General Discussion 1
R Laptop General Discussion 1
J Laptop General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY