Solved! Vizio hdtv gets no signal from Dell 1525 laptop using hdmi cable

trodrig3589

Distinguished
Jun 7, 2010
1
0
18,510
0
I connected my Delll laptop to my Vizio hdtv and it worked once but no sound so I disconnected and tried again and now I only get "no signal" on my tv. I am using HDMI cable.

I did connect my laptop to a Sylvania HDTV and it works - no problem.

what can I try? :eek:
 

soundguruman

Distinguished
Check the Vizio manual to switch between the different inputs on the new TV. Or try using another HDMI cable input. You may not get sound with the HDMI input on the vizio, again check the manual. You probably need to use the input selector button.
 

soundguruman

Distinguished
Check the Vizio manual to switch between the different inputs on the new TV. Or try using another HDMI cable input. You may not get sound with the HDMI input on the vizio, again check the manual. You probably need to use the input selector button.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
finnegan2025 Streaming Video & TVs 2
T Streaming Video & TVs 2
Blaine.cowan09 Streaming Video & TVs 0
I Streaming Video & TVs 0
DayTrooperGW Streaming Video & TVs 2
C Streaming Video & TVs 0
D Streaming Video & TVs 0
joshuabgriffin Streaming Video & TVs 0
D Streaming Video & TVs 0
born2fly Streaming Video & TVs 0
C Streaming Video & TVs 0
C Streaming Video & TVs 1
F Streaming Video & TVs 1
V Streaming Video & TVs 1
M Streaming Video & TVs 1
J Streaming Video & TVs 3
J Streaming Video & TVs 2
P Streaming Video & TVs 1
F Streaming Video & TVs 3
B Streaming Video & TVs 6

ASK THE COMMUNITY