Vizio LED 50in Tv no picture, but sound

Battleicious

Commendable
Sep 9, 2016
1
0
1,510
0
Hey everyone. I have a vizio m501d-a2r led tv. It currently is only showing a backlight with no picture. I am able to get out to play when i cycle the inputs.

I have so far replaced the tcon board, power supply and main board. Is there anything else I am missing or something i should have been looking for when replacing the parts.

This all started when i moved the tv off a wall mount and put it in the original box to give to a friend. I tried to be careful when moving it and had the original foam. It worked before i unplugged it to move it.

Any help would be greatly appreciated.
 

Joe_197234

Prominent
Feb 7, 2017
2
0
510
0


You need to replace your video card. That should fix your problem. You have to take off the video card to get the right part# off of it. Your video card is where you see the video and audio on the backside of your tv. Remove that whole card. Take a pic before you unhook everything so you know what goes where.
 

Joe_197234

Prominent
Feb 7, 2017
2
0
510
0
You need to replace your video card. The video card is the one with the video and audio jacks attached to it. Take a pic before you remove it and then unplug it. The part number will be on the video card.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
S Streaming Video & TVs 1
winston89 Streaming Video & TVs 0
J Streaming Video & TVs 1
F Streaming Video & TVs 3
B Streaming Video & TVs 2
M Streaming Video & TVs 1
J Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 3
L Streaming Video & TVs 1
F Streaming Video & TVs 1
L Streaming Video & TVs 7
S Streaming Video & TVs 2
K Streaming Video & TVs 1
S Streaming Video & TVs 3
S Streaming Video & TVs 2
M Streaming Video & TVs 1
G Streaming Video & TVs 0
farnell121 Streaming Video & TVs 135
H Streaming Video & TVs 2
O Streaming Video & TVs 3

ASK THE COMMUNITY