XBMC with black screen

mknabster

Honorable
Jul 31, 2012
52
0
10,580
0
I'm building up another machine, it being a small form factor so it has an ATI low profile GPU, to use as another HTPC for another room in my house, and connect to my file server to access the movies. Now i installed everything, but when playing the movies through XBMC, the video doesn't play, it just stays at 00:00:00 and i have a black screen for all movies. Now i get out of XBMC and play the movies through VLC, so a 480p, 720p, and 1080p, and they play just fine, so the GPU can handle the video just fine, but XBMC can't for some reason. Has anyone had this happen to them, or know of a way to fix it? Thanks
 

king smp

Distinguished
Moderator
Jul 16, 2010
71
0
18,590
3
Well I dont know much about XBMC but I can at least show you some support links to try to help

http://wiki.xbmc.org/

that is a good user guide it looks like

also there is a forum for XBMC which I am sure those users there could help

http://forum.xbmc.org/


I hope that helps
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
R Apps General Discussion 0
C Apps General Discussion 1
G Apps General Discussion 0
K Apps General Discussion 2
P Apps General Discussion 3
M Apps General Discussion 4
S Apps General Discussion 3
D Apps General Discussion 9
M Apps General Discussion 4
D Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 6
T Apps General Discussion 3
Vishalshetty104 Apps General Discussion 5
N Apps General Discussion 7
E Apps General Discussion 2
N Apps General Discussion 10
S Apps General Discussion 2
S Apps General Discussion 3
J Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY