Browsers don't load videos

xSCARFACE909x

Estimable
Apr 9, 2014
2
0
4,510
0
Hi there, I'm having an issue with my web browsers no loading videos on websites, this has happened on both Chrome and Firefox but Internet explorer works just fine.. I have no idea why this happens.

If anyone could help id really appreciate it and if more info is needed, just let me know
 

aford10

Distinguished
You need to look at the type of video, and see what it uses to play. It may be adobe flash, shockwave, java, or some other software. When you find that out, just install the needed software, and make sure the add-on is enabled in the browser.
 

aford10

Distinguished
You need to look at the type of video, and see what it uses to play. It may be adobe flash, shockwave, java, or some other software. When you find that out, just install the needed software, and make sure the add-on is enabled in the browser.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
M Apps General Discussion 0
henrytcasey Apps General Discussion 1
V Apps General Discussion 15
J Apps General Discussion 2
N3rdR4ge Apps General Discussion 1
J Apps General Discussion 4
Lutfij Apps General Discussion 0
M Apps General Discussion 2
A Apps General Discussion 2
N Apps General Discussion 2
Marshall Honorof Apps General Discussion 1
K Apps General Discussion 3
B Apps General Discussion 2
J Apps General Discussion 2
V Apps General Discussion 3
I Apps General Discussion 3
L Apps General Discussion 1
O Apps General Discussion 1
R Apps General Discussion 2
flowingbass Apps General Discussion 6

ASK THE COMMUNITY