Corsair Link not working

Megge1999

Honorable
Jan 9, 2013
2
0
10,510
0
Hey guys,
I recently got the Corsair H100i for my birthday, but i've got a problem. When I installed it, everything worked fine, but after a while Corsair Link stopped working. It doesn't show any temperatures. I tried every to me known trick, but it still doesn't work. Now i've reinstalled the program and now it simply shows nothing. I'm seriously lost because the last time I used it I was gaming so I cranked both fans and the pump to maximum, and now I can't turn it down. I brought a fan controller but the pump is much louder than actual fans. I would really apreciate some help. Thanks.
 

MeneerWitte

Honorable
Nov 27, 2012
270
0
11,010
20


:hello:

Kindly I ask your attention. :D

I don't know anything about it, but I could help you in to the correct direction if you like.

Start your browser, search with different search engines and use different phrases:

Corsair Link not working

That will give a lot of links to go for! :eek: :D

:eek:

That's it?

Yeah!

:non: , :eek: , :pt1cable: , :D !

Hopefully I let you known enough and that you will find the answers you seek! :D

Good luck and have fun doing it! :D

Best Regards,

MeneerWitte
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
S Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 6
C Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 3
K Apps General Discussion 1
L Apps General Discussion 3
T Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 1
W Apps General Discussion 2
J Apps General Discussion 5
B Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 2
A Apps General Discussion 3
P Apps General Discussion 2
S Apps General Discussion 1
I Apps General Discussion 1
C Apps General Discussion 2
D Apps General Discussion 11
T Apps General Discussion 1
R Apps General Discussion 3

ASK THE COMMUNITY