H.264 Recording Issue (Green and Grey pixels)

Metadeth901

Commendable
Feb 15, 2016
2
0
1,510
0
Not sure if someone posted before since i couldn't find it here. Anyway, I tried PlayClaw5 (build 3105, 3500 and infamous 3518) months ago, and NViDia ShadowPlay this month.

I like both of them a lot but I decided to side with SP due to not affecting FPS as much as PC5.

Here is the thing! I record games (fullscreen and windowed), I view videos and they always have green pixels at the start of videos and grey pixels sometimes taking up most of the frames. I will provide pictures if you wish to see them for more detail.

Also, have been using SP beta version so maybe that is the main issue. The SP lastest version beside beta I used before has less often grey pixels.

Thank you for reading, I hope you provide solution(s)!
 

Metadeth901

Commendable
Feb 15, 2016
2
0
1,510
0
Hey guys, sorry for my absence. I think I discovered a solution: all I have to do, basically is to update my drivers. Again, sorry for no answers from me!
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
T Apps General Discussion 0
Neon The (Anthro) Umbreon Apps General Discussion 3
M Apps General Discussion 4
M Apps General Discussion 8
M Apps General Discussion 1
H Apps General Discussion 4
F Apps General Discussion 1
Z Apps General Discussion 12
Requesterofhelp Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 2
R Apps General Discussion 1
A Apps General Discussion 4
D Apps General Discussion 2
B Apps General Discussion 6
G Apps General Discussion 6
L Apps General Discussion 2
sponge_b0b Apps General Discussion 3
S Apps General Discussion 1
Tcinator Apps General Discussion 1
L Apps General Discussion 3

ASK THE COMMUNITY