I got a usb port for my new laptop ASus X507U but it does not work. Is there’s anyone could help me pls.

Oct 15, 2018
3
0
10
0
It does not work my new usb port and cable on my Asus X5070. Don’t know what’s the matter. Anyway I’m using rj45 cable
 

hang-the-9

Titan
Moderator
Your post is a bit confusing, do you mean someone soldered in a new USB port on the laptop to fix it? And what does the rj45 cable have to do with the USB port? RJ45 is used for a network jack.

What exactly is this "USB Port" you got? Are you talking about a USB hub?
 
Oct 15, 2018
3
0
10
0


 
Oct 15, 2018
3
0
10
0
Yes, you’re right. i was confused. The usb hub i should say. Technician has checking it but still no solution. The main thing is when i’m using wireless connection is very fast but when i connect into wired lan become so slow, and I dont think the problem is that I’m using 5meters of rj45 cable, and for more info I am using windows 10. help me sort it out this. Thanks
 

hang-the-9

Titan
Moderator


What does the USB hub have to do with the network connection? Or are you using a USB network adapter? A USB hub is just a device used to add more USB ports to a computer. Need exact details of what the issue is, is it a network issue or a USB issue? What are you connecting to with ethernet? Is the slowness on any network? Did you try another cable, another switch/router/modem? What is the connection speed showing up as in properties? What did this technician that check on it try already?
 

Similar threads