Laptop can`t load BIOS

May 27, 2018
2
0
10
0
Recentrly was playing with bios, added custom boot option on my ASUS K56CM to Clover bootloader. Now ASUS logo wont show up, screen is black, can`t do anything. Power light is green, laptop cooling is working. Dismounted laptop HDD and SSD. Tried to unplug CMOS battery, but i unplugged cmos battery connector, i am not sure is it enough to reset BIOS. What shall i do?
 

hang-the-9

Titan
Moderator
Likely not much you can do, seems like you bricked the motherboard. Unplugging the CMOS battery for a few seconds should reset it. You said you tried booting without the drives? If that did not help, and you reset the BIOS see if ASUS support can help, I don't know if your model has an BIOS recovery boot disk you can run.
 

hang-the-9

Titan
Moderator
Likely not much you can do, seems like you bricked the motherboard. Unplugging the CMOS battery for a few seconds should reset it. You said you tried booting without the drives? If that did not help, and you reset the BIOS see if ASUS support can help, I don't know if your model has an BIOS recovery boot disk you can run.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
KyenZax Laptop Tech Support 2
L Laptop Tech Support 3
tronichub Laptop Tech Support 0
B Laptop Tech Support 2
btmilan Laptop Tech Support 4
TCG1_QC Laptop Tech Support 0
Mathias Aivasovsky Laptop Tech Support 1
milkwiway Laptop Tech Support 1
Xubair Laptop Tech Support 1
S Laptop Tech Support 4
Hail Noob Laptop Tech Support 1
N Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 2
C Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 2
K Laptop Tech Support 3
D Laptop Tech Support 6
R Laptop Tech Support 1
T Laptop Tech Support 2
d3dxd Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY