Ubuntu 16.04, rear USB ports not working

G9xftw

Estimable
Sep 3, 2015
3
0
4,510
0
By rear ports I mean all those on the motherboard are not working. There is power in them as when I plugin a keyboard it lights up and then goes off. But wont type anything. I have a corsair 400r cabinet, only the front panel USB ports seem to be working, I can type and use my mouse. Same cannot be said about the rear ports. Appreciate any help!
 

grmnlxndr

Honorable
May 17, 2012
81
0
10,610
19
Hi, did you check if it is a Bios Configuration? It seems very strange. Try to use the "chipset-USB" (try the 2.0 ones) in order to see if it is a problem with specific usb drivers.

Regards
 

grmnlxndr

Honorable
May 17, 2012
81
0
10,610
19
Hi, did you check if it is a Bios Configuration? It seems very strange. Try to use the "chipset-USB" (try the 2.0 ones) in order to see if it is a problem with specific usb drivers.

Regards
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
O Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 9
D Apps General Discussion 4
R Apps General Discussion 1
G Apps General Discussion 4
nascar895 Apps General Discussion 1
R Apps General Discussion 1
P Apps General Discussion 2
V Apps General Discussion 1
mktoater Apps General Discussion 2
voodooking Apps General Discussion 2
C Apps General Discussion 1
N Apps General Discussion 6
S Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 2
O Apps General Discussion 2
M Apps General Discussion 1
N Apps General Discussion 4
Nesto1000 Apps General Discussion 10
B Apps General Discussion 1

ASK THE COMMUNITY