Video is choppy and sound is out of sync

mann_04

Honorable
Apr 19, 2012
1
0
10,510
0
I have an compaq evo which is refurbished. I have recently done an system recovery on the computer twice. The first time when I streamed videos from sites such as hulu, dramafever it played well. Now when I stream videos the sound is not in sync and the video is a bit choppy. If this helps when I pause the video it keeps playing for an few seconds before it stops. Below is an description of my system. I have also noticed when I use youtube the video works fine, not choppiness or sound being out of sync. In google chrome browser video has problems, I tried uninstalling and reinstalling chrome since I could not uninstall and reinstall flash player in chrome. I also have this problem with firefox, I tried uninstalling and reinstalling the flash player but still had the same problem.

Pentium[R] 4 cpu 1.80 GHz
1.79 GHz 512 megabits of ram

Windows xp operating system

When I first started to stream videos when I first recieved it, it was a little choppy but now the sound is not in sync and it sometimes skips seconds of video while streaming.

What can I do to fix this? I am trying to resolve this without having to go to geek squad.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
kep55 Apps General Discussion 0
M Apps General Discussion 0
G Apps General Discussion 0
V Apps General Discussion 2
B Apps General Discussion 2
G Apps General Discussion 4
N Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 11
S Apps General Discussion 4
E Apps General Discussion 2
L Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 4
Nitas Apps General Discussion 2
H Apps General Discussion 1
M Apps General Discussion 1
D Apps General Discussion 4
Grenseal Apps General Discussion 8
S Apps General Discussion 1
S Apps General Discussion 4

ASK THE COMMUNITY