Lenovo z50 startup problem and beep sound

aleksandar211

Commendable
Mar 24, 2016
1
0
1,510
0
Hi guys.I have a problem with my laptop lenovo z50. So today i had some problems with sound so i updated it. As you all know you have to reset pc to accpet changes. I loged in ,icons appered and suddelnly screen started to flash and it turned black. I couldnt do anything so i force shutdown it.I started it and suddelnly there was a strange beep sound arround 17-21 times long about 5 seconds.(short fast beeps, like beep.beep.beep) and next error appeared:Default Boot Device Missing or Boot Failed so i stucked there clicking enter nothing happened ,restarted pc same error, So i searched through web and tried a fix through going into bios and changing from "UEFI" to "Legacy Support" under boot. After i did that there was no more error but still there was sound. Lenovo screen appeared but without circle sppinning. I waited for 10 minutes trying restarting many times still same. And now i cant get even into bios. Tried putting battery out wating 30 minutes putting it back and nothing.Pls help me im so sad.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
J Laptop Tech Support 1
I Laptop Tech Support 7
S Laptop Tech Support 4
P Laptop Tech Support 3
B Laptop Tech Support 1
M Laptop Tech Support 3
W Laptop Tech Support 2
P Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 1
L Laptop Tech Support 2
T Laptop Tech Support 1
O Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 2
S Laptop Tech Support 1
LaCalia Laptop Tech Support 2
T Laptop Tech Support 1
A Laptop Tech Support 2
W Laptop Tech Support 3
Polly-Pc-Helper Laptop Tech Support 1
P Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY