My New LG TV 55uj62 will not connect to my old Technics SA EX400 stereo

broker002

Prominent
Dec 28, 2017
4
0
510
0
I'm having an issue connecting my LG TV to my Technics stereo. They both connect by RCA cables, I get feed back from the stereo when removing the RCA cables from the TV but I get no sound from channels just dead air. Any suggestions would be greatly appreciated
 

kanewolf

Judicious
Moderator

broker002

Prominent
Dec 28, 2017
4
0
510
0
Does this mean the stereo is useless? I spoke with LG and they're saying it could be a new RCA cable that's needed. Manual says nothing. On the back of the TV over the RCA connection it says Mono L/R. Nothing else
 

kanewolf

Judicious
Moderator

broker002

Prominent
Dec 28, 2017
4
0
510
0
Works like a dream! Thank you kindly to everyone who took the time to help with this issue. A HUGE thanks to you @kanewolf! Cheers :)
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
A Streaming Video & TVs 0
Izare Streaming Video & TVs 5
R Streaming Video & TVs 4
blue_duck Streaming Video & TVs 6
Barnsley242 Streaming Video & TVs 5
S Streaming Video & TVs 1
THEBDC Streaming Video & TVs 7
kris192 Streaming Video & TVs 1
T Streaming Video & TVs 3
Z Streaming Video & TVs 1
O Streaming Video & TVs 3
P Streaming Video & TVs 5
Mahan2210 Streaming Video & TVs 6
LorrieT Streaming Video & TVs 0
T Streaming Video & TVs 0
N Streaming Video & TVs 2
V Streaming Video & TVs 2
S Streaming Video & TVs 4
K Streaming Video & TVs 1
B Streaming Video & TVs 1

ASK THE COMMUNITY