There is some wierd problems with mt brand new headphones

gabensupreme

Estimable
Oct 26, 2015
5
0
4,510
0
So i just got my new headphones (HyperX cloud 2) these headphones are plug n play and needs no driver. Because i have had a problem witch my old headphones where my pc could not find any driver for the device. I can find my headphones in "devices and printers" where it says that the device are missing drivers. How can i fix this and make the headphones show up in playback devices? Why has this problem occurred?

-Thanks for your time. Hans Marius
 

gabensupreme

Estimable
Oct 26, 2015
5
0
4,510
0


Yes my problem is that i have no sound. Because i cant find my headphones in playback devices. But the pc register my headphones, but it says that i need a driver for theadphones. But the hedphones are plug n play and require no drivers. So i am quite frustrated.
 

gabensupreme

Estimable
Oct 26, 2015
5
0
4,510
0


I have tried but no drivers were found. Becausse the headphones have no driver. I had simmilar problems with my older headphones. But they needed a driver. But the driver was not working. So i bought new headphones that requier no drivers in hope that would fix the problem. But it still says i need drivers. So i dont know what to do.
 

bpjb81

Distinguished
Jan 30, 2009
5
0
18,510
0
Maybe the headphones are disabled in the playback devices. go to Playback devices and right click and select show disabled devices.
 

gabensupreme

Estimable
Oct 26, 2015
5
0
4,510
0


I have tried that asswell. But the headphones does not show up. I will try and reinstalling windows. It seems like the problem is out of my controll, and nothing to do about it.

Thanks for trying to help me tho. Appreciate it :)
 

ASK THE COMMUNITY