did I break something

jsmizz90

Estimable
Feb 16, 2015
1
0
4,510
0
i've had my laptop (HP) connected to my tv via hdmi cord with no problems for weeks now. today i go to start everything up and i can't get a connection. i don't know if its the tv, hdmi cord, or the laptop. just not sure how it could work one day then not the other
 

digitaldoc

Distinguished
Herald
Start with making sure the correct input is selected on the TV to get the signal.

Change out the cord to a shorter one.

Try the TV with a different input source to the same HDMI port.

Try connecting the laptop to a different HDMI.

Something has gone bad, and this sequence should figure out which component it is.
 

digitaldoc

Distinguished
Herald
Start with making sure the correct input is selected on the TV to get the signal.

Change out the cord to a shorter one.

Try the TV with a different input source to the same HDMI port.

Try connecting the laptop to a different HDMI.

Something has gone bad, and this sequence should figure out which component it is.
 
Thread starter Similar threads Forum Replies Date
Y Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 9
B Laptop Tech Support 1
D Laptop Tech Support 2
B Laptop Tech Support 2
T Laptop Tech Support 1
R Laptop Tech Support 3
A Laptop Tech Support 1
C Laptop Tech Support 1
I Laptop Tech Support 2
E Laptop Tech Support 3
M Laptop Tech Support 1
J Laptop Tech Support 3
O Laptop Tech Support 4
H Laptop Tech Support 2
J Laptop Tech Support 2
W Laptop Tech Support 1
N Laptop Tech Support 4
A Laptop Tech Support 9
L Laptop Tech Support 1

ASK THE COMMUNITY